fbpx

10% rabatt på EinScan-SE och EinScan-SP 3D-scanners

Sugen på att testa 3D-scanning? Nu får du 10% rabatt på två riktigt prisvärda 3D-scanners från tillverkaren Shining 3D. Det gäller modellerna EinScan-SE och EinScan-SP. Gäller fram till och med den 15 augusti 2022. Passa på!

Om EinScan-SE och EinScan-SP

3D-skannrarna EinScan-SE (Elite) och EinScan-SP (Platinum) har unika specifikationer för att tillmötesgå kraven från de flesta applikationer. De båda har två skanningslägen: Auto och Friskanning (Fixed), och kan skanna ett stort spann av föremål. Genom 3D-skanning i färg är det enkelt att rekonstruera det riktiga föremålets fysiska egenskaper.

EinScan-SE erbjuder den enklaste 3D-skanningsupplevelsen för icke-tekniska användare. Alltså perfekt för skolor, 3D-print­ing, formgivningsarbete, etc. Läs mer om EinScan-SE här.

EinScan-SP fyller ett produktgap mellan den enklare modellen EinScan-SE och den mer avancerade EinScan-Pro. EinScan-SP är både enkel och rättfram att använda men levererar också snabb, högupplöst och pålitlig 3D-skanningsdata. Perfekt för utvecklingsingenjörer, designers och konstruktörer. Läs mer om EinScan-SP här.

Vad är skillnanden mellan EinScan-SE och EinScan-SP?

I videoklippet ovan går Shining 3D igenom vad som skiljer de olika modellerna åt. Vill du ha hjälp i valet är du varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *