fbpx
Foundry – MODO 12 ute nu!

Foundry – MODO 12 ute nu!

Nu har Foundry släppt en ny version av Modo – ett kraftfullt och flexibelt 3D-modellerings-, texturerings- och renderingsverktyg. 

Nya Modo 12 erbjuder förbättrade model bashing-verktyg och arbetsflöden, VR-viewport som är inbäddad i användargränssnittet, iterativa designarbetsflöden och kraftigt förbättrad animeringskapacitet. 

Här kan du läsa mer om några av de nya funktionerna:

glTF 2.0-export till Facebook
Nu kan du skapa 3D-objekt i Modo och sedan dela dem i Facebooks nya 3D-inläggsfunktionalitet. Facebook-användare kan sedan ta tag i, snurra och interagera med de objekt du delar för att se dem i olika vinklar o.s.v.

Uppdaterade Mesh Paint-verktyg
Modos Mesh Paint-verktyg har uppdaterats och förbättrats, så att du kan bygga ut modeller och miljöer (model-bashing) snabbare än någonsin. Med möjligheten att måla slumpmässiga presets kan du utnyttja modell-/assets-bibliotek på nya och spännande sätt. 

Förbättringar i modellerings- och designskapande
Modos Jitter-verktyg har nya alternativ som låter dig randomisera position, skala och rotation av ansluten geometri inom ett objekt. Det är nu även möjligt att modellera snabbare i samma 3D-viewport genom att flytta objekt mot dig och bort från dig utan att behöva interagera direkt med några transform-handles.

Läs om alla nyheter i Modo 12 på Foundrys webbsida.

Skaffa din Modo 12-licens här.

glTF 2.0 Export to Facebook

Advanced 3D Viewport GPU Acceleration

MeshFusion Surface Strips

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.