fbpx
ZBrush 2018 ute nu!

ZBrush 2018 ute nu!

Förra veckan släppte Pixologic nya ZBrush 2018. Den nya versionen av ZBrush – 3D-industrins branschstandard för digital skulpetring – kommer med en hel del stora nyheter. 

En av de största nyheterna i ZBrush 2018 är helt klart nya Sculptris Pro. Det är en förbättrad version av det dynamiska tesselationssystemet från Pixologics populära Sculpris-applikation. Verktyget gör det möjligt för konstnärer att ignorera begränsningarna av polygondistribution och helt enkelt bara skulptera! Sculptis Pro kommer dynamiskt att lägga till (tesselate) och ta bort (decimate) polygoner när det behövs. 

Dessutom har Pixologic lagt till en hel del nya deformers i den nya versionen. Varje deformer har en unik funktion som möjliggör snabba formförändringar som inte skulle vara möjliga att nå genom penseldrag.

En annan nyhet är PolyGroupIt, som är ett helt nytt sätt att skapa polygongrupperingar som är viktiga för ett smidigt ZBrush-arbetsflöde. PolyGroupIt utvärderar ytan på en modell i realtid, och genererar intelligenta grupperingar med ett enda knapptryck.

Läs mer om de nya funktionerna och skaffa din ZBrush 2018-licens här.

Är du redan en registrerad ZBrush-användare? ZBrush 2018 är en gratis uppgradering för dig! 

Videoklipp om nya ZBrush 2018

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.