fbpx
KeyShot 8 ute nu!

KeyShot 8 ute nu!

KeyShot 8 är äntligen här! I den nya versionen har man lagt fokus på effektivare arbetsflöde. KeyShot 8 kräver mindre växling mellan appar, vilket ger dig mer tid att skapa och innehåller avancerade funktioner som effektiviserar ditt arbetsflöde, höjer kvaliteten på dina visualiseringar och förbättrar din upplevelse.

Nya features att utforska i KeyShot 8

Effektivisera arbetsflödet

Importera presets till KeyShot 8 snabbare med hjälp av ”Migration Assistant.” Få full kontroll över din Studio-setup. Hitta och använd Moln-tjänster i KeyShot. Få ett snabbare arbetsflöde med bättre anpassade menyer, synliga funktioner och förbättrade ”Scene tree filtrering.”

Ta dina visualiseringar till en annan nivå

Visa och manipulera ljus, material och texturer. Få bättre kontroll över belysning med ”Spotlights” och ”IES-light axis selection.” Använd genomskärningar för att se monteringar på ett nytt sätt. Skapa Scattering-volymer lika snabbt som du adderar material. Animera därefter och få ett enastående resultat med realism av högsta klass.

Förbättra din upplevelse

KeyShot 8 ger dig kraftfulla funktioner för avancerad textur- och bildskapande. Nya funktioner i KeyShot Material Graph ger dig kontroll över själva geometrin för att generera displacement eller skapa flingor och bubblor. Skapa ett antal ”Image Styles” för att justera ”tone-mapping” och kontrollera ”curve”, ”color” och ”image effects” direkt i KeyShot 8.

Utöka din räckvidd

”KeyShot Configurator” och ”KeyShot Viewer” ger dig fler möjligheter att visualisera och dela olika designvariationer. KeyShot 8 bygger på ett nytt sätt att generera studior och visa materialkombinationer i en användarvänlig miljö. Nya konfigurationer och ett uppdaterat ”Presentation Mode,” samt support för gITF/GLB output som ger dig fler möjligheter att dela och utöka din räckvidd att nå ut med ditt material.

Missa inte KeyShots webinar – What´s new in KeyShot 8

Torsdagen den 4 oktober kl 19 svensk tid. Få en förhandsvisning av nya features som displacement mapping, material med inbäddade flingor och bubblor, volumetriska material etc.
Agenda:
  • Nya bild- och utmatningsfunktioner
  • Nytt material och volymkapacitet
  • Nya avancerade geometriska möjligheter
  • Nya Samarbetsmöjligheter
  • Frågor
Registrera dig här!

Nya ”Geometry Displacement” i KeyShot 8 – Renderad av John Seymour

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *