fbpx
Musikhjälpen – Hjälp oss hjälpa – Buda på Tradera!

Musikhjälpen – Hjälp oss hjälpa – Buda på Tradera!

Vi är stolta att vara med och stödja Musikhjälpens viktiga arbete som i år har fokus på allas rätt att funka olika, vilket är ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat. 
Utvecklingen av 3D-skrivare och dess användningsområden har gått framåt i rasande fart. Idag skriver man ut allt från specialdesignade proteser till medicinska organ, föremål som kan underlätta någons vardag eller rädda ett liv.

3D-skrivare är ett verktyg som ger dig förutsättningar att skapa och designa dina egna tankar och idéer. Bara din egen fantasi sätter gränser.

Nu har du chansen att buda på en FlashForge Dreamer som är en högkvalitativ 3D-skrivare med dubbla printhuvuden, utmärkt att använda för prototyptillverkning. I vår auktion ingår även en 1-årig prenumeration (med möjlighet till förlängning på eget initiativ) av Autodesk Fusion 360, ett CAD/CAM-verktyg för produktutveckling och design.

Genom att buda på vår auktion har du chansen att köpa vårt exklusiva paketerbjudande. Paketet har ett egentligt värde på ca 14.300 kr inkl. moms.

Tack för att du bidrar för allas rätt att funka olika. Lycka till i auktionen!
Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.