fbpx
CINEMA 4D – 50% Upgrade Special

CINEMA 4D – 50% Upgrade Special

Är du CINEMA 4D-användare? Är det ett tag sedan du uppgraderade din licens? Läs då extra noga! 
MAXON kommer den 31 mars 2013 att sluta supportera CINEMA 4D R10.x – R11.x. Därför erbjuds alla med dessa CINEMA 4D-licenser ett riktigt bra uppgraderingserbjudande! 

Istället för att uppgradera din licens får du köpa en ny licens av CINEMA 4D till halva priset!

Det spelar ingen roll vilken version du har sedan tidigare; en gammal core, en Bodypaint, en XL  license med extra moduler. Det viktiga är versionen du vill gå till som rabatteras med hela 50%.

Ordinarie priser på CINEMA 4D:

MAXON – CINEMA 4D Studio R14 Full license

MAXON – CINEMA 4D Visualize R14 Full license

MAXON – CINEMA 4D Broadcast R14 Full license

MAXON – CINEMA 4D Prime R14 Full license


Maxon Service Agreement

Du kan också välja att teckna till MAXON Service Agreement (MSA), som är ett prenumerationsavtal som ger dig flera fördelar. Du får bland annat nya versioner skickade till dig direkt vid release, utan uppgraderingskostnad, prioriterad support och en utökad användning av programmet i form av en fri hemlicens. MSA underlättar även i budgetarbetet då man slipper överraskningar när kommande års mjukvarukostnader ska godkännas. Att välja att ha MSA blir dessutom billigare totalt än att uppgradera när en ny version släppts. 

Kontakta oss för mer information eller en personlig offert.

Kampanjen gäller fulla kommersiella licenser till och med 2013-03-31. Vi reserverar oss för betydande valutakursändringar. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *