fbpx
Nytt om Autodesk Smoke 2013 Extension 1

Nytt om Autodesk Smoke 2013 Extension 1

Efter april månads två ”Best in Show”-utmärkelser NAB i Las Vegas, offentliggör Autodesk att videoredigeringsprogrammet Autodesk Smoke 2013 Extension 1 förväntas vara tillgängligt från och med den 29 maj. Den nya versionen har utvecklats planenligt och har även utformats efter omfattande feedback från användarna. Förbättringar har gjorts för att ge bättre funktionalitet, ökad flexibilitet och ökad hastighet.

På NAB tillkännagav Autodesk och Blackmagic Design ett tekniskt samarbete och bara några få veckor senare är det första resultatet av samarbetet tillgängligt för kunderna. I Smoke 2013 Extension 1 införs stöd för Blackmagic video-IO-enheter: DeckLink (PCIe videokort), UltraStudio (Thunderbolt-enheter) och produkterna i Intensity-serien.

– Sedan lanseringen av Smoke 2013 i december har utvecklingsteamet satt full fart framåt med snabba och frekventa interna versioner med nya och förbättrade funktioner i programvaran, säger Chris Bradshaw, chef för Autodesk Media & Entertainment. Feedbacken från vår community har varit enorm och med lanseringen av den nya versionen kommer Smoke nu att omfatta två efterfrågade funktioner – stöd för Blackmagic-grafikkort och en ny uppsättning kraftfulla trimverktyg.

Viktiga funktioner:

• Nytt stöd för Blackmagic DeckLink, UltraStudio och video-IO-enheter i Intensity-serien

• Ny Trim View och nya dynamiska trimningsverktyg för snabbare redigering

• Nytt stöd för SonyRAW-film från Sony F5- och F55-kameror

• Förbättrat Conform-arbetsflöde med Apple Final Cut Pro X tillåter mer korrekt översättning av hastighetsförändringar och förbättrad förmåga att anpassa ARRI Alexa ProRes-filer

• Förbättrade återkopplingsmekanismer hjälper redigerare att bättre spåra bakgrundsprocesser, övervaka renderingar och identifiera fel

• Förbättrad prestanda i MediaHub när du navigerar stora datamängder

• Förbättrad prestanda för 3D-kompositering i Action när man arbetar med 3D-objekt, shaders och texturer

Autodesk Smoke 2013 Extension 1 kommer att finnas tillgänglig för Autodesk Subscription-kunder inom ett par veckor. Kontakta en auktoriserad Autodesk-återförsäljare för mer information om pris och tillgänglighet. Gör som tiotusentals testanvändare och ladda ner den kostnadsfria 30-dagars utvärderingsversionen av Smoke. För produktegenskaper och videoguider, besök Smoke product center, gå med i Smoke-communityt, besök Smoke Learning Channel, följ #AutodeskSmoke på Twitter eller gilla Smoke på Facebook.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.