fbpx
Två dygn med MODO-kampanjer. Passa på!

Två dygn med MODO-kampanjer. Passa på!

I sommar händer mycket med MODO. Nyligen släpptes MODO 701, den 16 juli startar deras 48 timmarskampanj, mARCH lanseras, och på SIGGRAPH visas MODO tillsammans med artister från ILM.

48-timmarskampanjen med feta rabatter!

Den 16 juli kl. 21.00 svensk tid startar en 48 timmars kampanj på MODO. Kampanjen innebär 40 % rabatter på nya licenser, $100 rabatt på uppgraderingar och 25 % rabatt på Video Training. Det betyder ny MODO 701 för $897 eller uppgradering för $395. Kampanjen slutar alltså efter 48 timmar den 18 juli, så missa inte!

Om mARCH

mARCH är en samling lättanvända plug-in och scripts som hjälper vid skapandet av byggnadsverk i MODO. Perfekt för t.ex. arkitekturdesign, visuella effekter med virtuell scenografi och spelmiljöer. Se mer om mARCH här.

MODO på SIGGRAPH

Industrial Light & Magics VFX-artist och MODO-älskare Ryan Drue kommer att berätta om hur MODO används inom hela ILM och hur de användes för att skapa regissören Guillermo del Toros sagoliga snygga bilder till ”Pacific Rim”. För mer om MODO på SIGGRAPH, se här.

Testa MODO!

Du vet väl att du kan prova trial-versionen av MODO i 15 dagar (på Windows eller Mac) innan du bestämmer dig för att slå till på en licens? Se mer här.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *