fbpx
Köp CINEMA 4D nu eller uppgradera och få R15 vid release!

Köp CINEMA 4D nu eller uppgradera och få R15 vid release!

MAXON introducerar nu CINEMA 4D R15 den nyaste versionen av sitt prisbelönta 3D-grafikprogram.Den nya releasen innehåller många nya funktioner och förbättringar för rendering, modellering och 3D-typografi. Läs mer om de nya funktionerna i R15 på denna länk.

Passa på att utnyttja MAXON SUMMER SPECIAL som ger dig rabatt på hela kostnaden av MSA (MAXON Service Agreement) vid köp av en full licens av R14 eller 25% rabatt på uppgradering vid samtidigt köp av MSA. MSA är ett prenumerationsavtal som ger dig många fördelar. Du får bland annat nya versioner skickade till dig direkt vid realease utan uppgraderingskostnad, prioriterad support och en utökad användning av programmet i form av en fri hemlicens. Att välja att ha ett MAXON Service Agreement blir dessutom billigare än att uppgradera efter att en ny version har släppts.

Erbjudandet gäller nya kommersiella licenser från 23 juli  t.o.m 31 augusti 2013 och ger dig tillgång till CINEMA 4D R15 direkt vid releasen i september. Alla priser nedan är angivna i svenska kronor, exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för betydande valutakursändringar.

Priser för ny licens inklusive MSA

C4D Prime R14 C4D Broadcast R14 C4D Visualize R14
C4D Studio R14


Om du har en äldre version än R14 kan du uppgradera och får då 25% rabatt på uppgraderingen om du samtidigt köper till MSA.


Har du redan köpt CINEMA 4D R14  men inte tecknat till MSA?

Inga problem! Du kan teckna till MSA för din licens senast den 30 augusti och därmed vara berättigad att få R15 direkt vid release. Att välja att ha ett MAXON Service Agreement blir billigare än att uppgradera när nya versioner släpps.

Kontakta oss gärna för mer information eller en skräddarsydd offert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *