fbpx
Featured Video Play Icon

MakerBot 3D-skrivare hos Lockheed Martin

Idag då världen översvämmas av små billiga 3D-skrivare är det många som ställer sig frågan hur bra de är och de jämförs med stora etablerade 3D-skrivare för professionellt bruk.

Den som arbetar med CAD och har en sådan liten maskin vet att de är enkla att använda och att de noggrant framställer en fysisk modell av 3D-filer.

I denna video kan du höra John Camp och Alison Nordt från Lockheed Martin berätta om hur deras arbete förändrades när de fick in MakerBot Replicator 2 3D-skrivare till kontoret och hur deras interna prototypframställning ökade markant.

Bara under de första tre månaderna sedan de fick sin första Replicator 2 gjordes över 250 prototyper! De använder nu sina tre MakerBot-maskiner för att bland annat skapa delar för bygget av nästa generations rymdteleskop från NASA.

En MakerBot Replicator 2 3D-skrivare för skrivbordet har en byggvolym på 285 x 155 x 150 mm och kostar cirka 19.000 SEK. För den som arbetar med fysiska förlagor som ska tas in i CAD för vidare arbete släppte MakerBot nyligen deras nya produkt Digitizer som är en automatisk 3D-skanner för skrivbordet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *