fbpx
Uppgradera CINEMA 4D Lite – spara pengar!

Uppgradera CINEMA 4D Lite – spara pengar!

Som återförsäljare och distributörer av CINEMA 4D hoppas vi på Creative Tools att du upptäckt den nya värld av kreativa möjligheter som CINEMA 4D Lite och After Effects CC erbjuder tillsammans.

Som du säkert känner till har CINEMA 4D under hösten 2013 uppgraderats till CINEMA 4D R15, en bejublad uppgradering som styrker CINEMA 4Ds ställning som marknadsledande applikation för motion graphics och 3D-animation.

Även om CINEMA 4D Lite utökat de kreativa möjligheterna för dig som After Effects-användare avsevärt är det den mest nerbantade versionen av CINEMA 4D. Den fulla kraften i en komplett CINEMA 4D kan nu bli din till ett rabatterat pris.

MAXON och Creative Tools erbjuder exklusivt dig som After Effects CC / CINEMA 4D Lite-användare 10 % rabatt på uppgradering till CINEMA 4D Broadcast eller CINEMA 4D Studio, som vardera omfattar full version av MoGraph, marknadens överlägset kraftfullaste verktyg för motion graphics och 3D-animation. Du måste ange ditt CINEMA 4D Lite ID för att erhålla rabatten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *