fbpx

Utforska trenderna i ’The 3D Trends Report’

 

Välkommen till en värld där gränserna mellan verklighet och digital design suddas ut. Adobe Substance 3D är här för att förändra spelplanen. Från spelutveckling och produktformgivning till mode och konst, 3D-design har aldrig varit så spännande och tillgänglig som nu.

Nyckelpunkter från rapporten

Rapporten ”The 3D Trends Report” ger en insiktsfull översikt över nuvarande och framväxande trender inom 3D-design. Den belyser hur 3D-design alltmer suddar ut gränserna mellan den verkliga och virtuella världen och erbjuder spännande möjligheter inom olika områden som spel, produktdesign, mode och konst. Här är en sammanfattning av de viktigaste punkterna:

 • Omgestaltning av verkligheten: I en tid där det digitala och det fysiska alltmer sammanflätas, visar rapporten hur 3D-design inte bara imiterar verkligheten, utan också omformar den. Från hyperrealistiska mänskliga avatarer till surrealistiska vardagsobjekt – möjligheterna är gränslösa.
 • Teknikens framsteg: Med verktyg som Adobe Substance 3D, har vi aldrig varit närmare att skapa detaljerade och realistiska texturer och material i 3D. Detta öppnar dörrar för otroliga innovationer inom produkt- och grafisk design.
 • Framväxande trender: Rapporten belyser spännande trender som maximalism i 3D-design, där designers skapar komplexa och detaljrika digitala världar, och användningen av 3D i vetenskaplig visualisering

Framväxande Trender i 3D-Design

 1. Bara Ha Kul: Denna trend bjuder in designers att släppa loss sin inre lekfullhet. Tänk dig en värld där konstnärliga gränser suddas ut, och där ditt enda uppdrag är att experimentera och skapa med glädje. Från att uppfinna bisarra karaktärer till att skapa taktile och fysiska konstverk, uppmanar denna trend dig att återupptäcka din kreativa frihet.
 2. Visualisera Vetenskap: Här ser vi hur 3D-design revolutionerar vetenskaplig och teknisk visualisering. Tänk dig att kunna skapa exakta modeller av DNA-strängar eller detaljerade kartor över vädermönster. Denna trend öppnar upp för nya sätt att förstå och interagera med komplexa vetenskapliga koncept, vilket gör det till en ovärderlig resurs för utbildning och forskning.
 3. Tänk Maximalism: I denna trend går vi bortom det konventionella och utforskar 3D-designens mest expansiva och detaljrika möjligheter. Det handlar om att skapa storslagna, färgstarka och komplexa digitala världar som utmanar vår uppfattning om verklighet och fantasi. Maximalism i 3D är en inbjudan att drömma stort och skapa utan gränser.

Få Full Tillgång till Rapporten

Vill du veta mer om de senaste trenderna inom 3D-design? Fyll i dina uppgifter nedan för att ladda ner trendrapporten!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
GDPR-överenskommelse *

Skaffa din licens idag

Skaffa din licens i vår webbutik idag, med flexibla betalsätt. Vi är certifierade Adobe Gold Resellers.

Kontakta oss för mer information

Varför välja Creative Tools?

 • Slipp betala med kreditkort och slipp automatiska förnyelser

  Vill du ha bättre kontroll över din licenspool? Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ såsom faktura och leasingavtal. Vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya, så att du hinner ta ställning till om du vill förnya eller inte

 • Få en centraliserad översikt över licenser från olika mjukvaruutvecklare

  Svårt att hålla reda på hur många aktiva licenser från olika mjukvaruutvecklare din studio har? Samla alla dina licenser hos oss på Creative Tools, så kan vi ge dig en centraliserad licensöversikt.

 • Pålitlighet och Partnerskap

  Vi prioriterar våra kunders behov och vi förstår de unika utmaningarna och kraven inom olika branscher och strävar efter att vara ett långsiktigt stöd för våra kunder.

 • Official Adobe Gold Reseller

  Vi har funnits i över 20 år, och många studior i Skandinavien litar på oss och uppskattar en lokal kontakt för sina mjukvarubehov.