fbpx
Nya SketchUp 2014 släppt!

Nya SketchUp 2014 släppt!

Trimble släppte nyligen SketchUp 2014. Sedan förra uppgraderingen finns två produktversioner: den kompletta SketchUp Pro för kommersiellt bruk och den nerbantade kostnadsfria versionen SketchUp Make.
Är du SketchUp Pro 2013-användare kommer du att få mejl med instruktioner om hur du uppgraderar till SketchUp Pro 2014, om du inte redan fått det.

SketchUp Pro 2014 erbjuder möjlighet att köpa nätverkslicenser men har inte stöd för ”License Borrowing”. Man måste alltså ha kontakt med serven där licensfilen finns installerad.

I samband med nya uppgraderingen har 3D Warehouse renoverats för att bli tydligare och snabbare att söka i. Där har man också lanserat ett WebGL-navigeringsverktyg i 3D med vilket man navigerar runt föremål och gör det lättare att hitta rätt 3D-modell.

Det är obligatoriskt att köpa till Maintenance när du köper en ny licens. Maintenance ger dig tillgång till senaste version direkt vid release och webbsupport och priset är 760 kr exkl moms per singellicens och år, samt 1.200 kr exkl moms per nätverkslicens och år. Du kan ladda hem en demoversion av SketchUp Pro 2014 på denna länk.

Vi är svenska återförsäljare av SketchUp, se mer här. Har du några frågor om programmet är du välkommen att kontakta oss!

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.