fbpx
Featured Video Play Icon

Extensions för Maya LT 2015 ute nu!

Autodesk® har nu släppt Extension 1 för Autodesk Maya LT 2015. Några nya features är bland annat:

  • Game Export Tool som är utformad på ett sätt som gör exporten av spelmodeller och animationer mycket snabbare. Du kan även spara ut flera animerade klipp i en enda LT-fil genom att namnge dem och definiera start och stopprutor.
  • Set Driven Key ger dig möjligheten att animera rörelser genom ett annat objekt i en scen vilket gör det lättare att ställa in mer komplexa detaljerade animeringar.
  • Rigging Utility Node ger dig en mycket mer avancerad kontroll över riggar och animationer. Noderna låter dig skapa matematiska förhållanden mellan scenobject för att kunna förfina ett objekts påverkan på ett annat och gör det enklare att använda autogenererde karaktärsriggar.
  • Cloud Integration med Dropbox, Autodesk 360 och Autodesk 123D-appar som gör det enklare för dig att dela projekt med ditt team genom molnet.
  • UV Editing Tools ger dig möjlighet att snabbt och enkelt skapa UV-mappar utifrån din 3D-model med den nya Unfold3D-integrationen. Använd de förinställda algoritmerna eller definiera dina egna UV-sömmar genom att använda det interaktiva selektionverktyget. UV Editing Tool ger dig en perfekt finish på din karaktärs textur.

Den fullständiga listan på nya features hittar du här!

Maya LT Cloud Integration

UV-mapping

Substance Material Integration

Geodesic Voxel Binding

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *