fbpx
MAXON annonserar nya Cinema 4D R16!

MAXON annonserar nya Cinema 4D R16!

MAXON har idag annonserat Cinema 4D R16 – en ny version av deras populära 3D-program. Bland nyheterna i R16 finns förutom ett flertal förbättringar i arbetsflödet, även många nya, kraftfulla funktioner såsom PolyPen, Motion Tracker, Bevel Deformer, Reflectance Channel o.s.v. 

MAXON kommer att introducera den nya versionen på SIGGRAPH 2014 i Vancouver (12–14 augusti). Du som inte har möjlighet att närvara kan följa MAXONs livesändningar på C4Dlive.com. Versionen kommer därefter att finnas tillgänglig i början av september. 

Läs pressreleasen i sin helhet här.

För dig som vill skaffa Cinema 4D eller har en äldre licens men saknar ett aktivt MAXON Service Agreement

Passa på att köpa eller uppgradera din Cinema 4D-licens under augusti månad till ett rabatterat pris – så får du R16-uppgraderingen i september utan extra kostnad! Läs mer om erbjudandet här.

För dig som har en Cinema 4D-licens med ett aktivt MAXON Service Agreement

Du som har ett aktivt MAXON Service Agreement (MSA) kommer automatiskt att få en leverans av R16 och det är därför viktigt att meddela oss om eventuell adressändring. Om du behöver en digital leverans av installationsmedia (om du t.ex. saknar DVD-läsare) kan du kontakta oss när du fått ditt paket så ordnar vi en nedladdningslänk.

Om du har frågor om ditt MSA är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *