fbpx
Varför är en BOXX så mycket bättre?

Varför är en BOXX så mycket bättre?

Undrar du varför din nästa arbetsstation eller renderingslösning bör vara en från BOXX Technologies?

I den här artikeln från BOXX så listas en mängd av de anledningar som gör att de är så mycket bättre än konkurrenterna, trots att det till synes är samma spec.

Mycket beror på att BOXX använder de allra bästa komponenterna med högst MTBF (mean time between failures). Komponenterna matchas noggrant ihop av BOXX ingenjörer för att ge maximal prestanda. De bygger sina datorer med fokus på kvalitet och prestanda. Detta uppnås med ett urval av komponenter och endast high-end ASUS/Supermicro moderkort med speciellt ”rena” Windows installationer som inte belastar systemet. Alla dessa komponenterna sätts sedan in i specialdesignade datorchassin som optimerar luftflöde och kylning av komponenter. Genom att motverka höga temperaturer så förhindrar man så kallad ”CPU-throttling” som många andra system lider av. CPU-throtteling uppstår när processorn blir för varm och klockar då automatiskt ner sig för att förhindra skada, någon som resulterar i en långsammare rendering eller frysningar när du arbetar med olika verktyg.

Allt detta får sedan ström av de bästa strömaggreaten på marknaden som både sänker din strömförbrukning (jämfört med andra strömaggreat i samma maskin) och sparar både din plånbok och miljön.

För att få en överblick på ROI gällande en BOXX XTREME kan du besöka den här länken.

Läs gärna mer om olika scenarion där BOXX datorer har använts och varför valet hamnade på dem på den här länken.

Om du vill kan du läsa mer om några av dem som valt att använda BOXX på den här länken.

Har du frågor om datorer, kombinationer eller helt enkelt är intresserad av att uppgradera den där tråkiga långsamma burken som du har stående så är det bara att höra av dig till oss på sales@creativetools.se eller slå en signal till 035-77 77 880.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.