fbpx

Kom igång med Fusion 360 för 3D-printing

Autodesk Fusion 360 och Autodesk Fusion 360 Ultimate är utmärkta verktyg för 3D-modellering med solider och ytmodeller. Det populära verktyget T-splines är integrerat, vilket gör modellering med organiska former otroligt smidig.

I videon ovan hittar du en serie tutorials som går igenom grunderna för dig som vill komma igång med 3D-modellering för t.ex. 3D-printing. Autodesk Fusion 360 har en dedikerad 3D-print funktion som spottar ut STL-filer för alla våra 3D-skrivare. Du kan dessutom få in dem direkt genom Autodesk Meshmixer för att kontrollera ännu fler 3D-printparametrar.

Vi använder Fusion 360 hela tiden för att kommunicera 3D-modeller och jobba med molnbaserade licenser (och projekt) mellan våra kontor när vi skapar 3D-modeller för diverse utskrifter och demo-projekt. Det är vår absolut nya favorit med fokus på 3D-printing, särskilt för dig som inte redan har en licens för ett tyngre modelleringsprogram.

Du kommer åt en 30-dagars demolicens på den här länken, och om du gillar programmet rekommenderar vi årslicenser för 2.983 SEK inkl moms via den här länken. Fri teknisk support ingår såklart som vanligt via vår helpdesk!

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *