God Jul och Gott Nytt År från Creative Tools!

God Jul och Gott Nytt År från Creative Tools!

Ett händelserikt år närmar sig sitt slut. För vår del blev 2014 en glatt jubileumsår då vi firade 10 år som företag. Hoppas ni har haft lika kul som vi, och vi ser fram emot ett nytt och händelserikt år 2015 tillsammans med er.

Vår julgåva går till Läkare Utan Gränser

I år har vi valt bort julklapparna till förmån för välgörande ändamål. Läkare Utan Gränser tycker vi utför ett oerhört viktigt arbete, vilket vi vill uppmuntra. Du som är mottagare av våra nyhetsbrev kan öka vårt bidrag, utan att det kostar dig något.

Våra öppettider 

Här är undantagen i våra öppettider under jul- och nyårshelgerna. Gäller kontoret i Halmstad och butiken i Stockholm. Övriga arbetsdagar till och med trettonhelgen håller vi öppet som vanligt:

•  Den 23/12: stänger kl. 12
•  Den 31/12: stängt

Under perioden t.o.m. den 5 januari kommer vi att ha något mindre personalstyrka. Vi reserverar oss för något längre hanteringstider under denna tid.

3D-printa din egen julstämning

Om du vill 3D-pyssla under de lediga dagarna och samtidigt skapa lite skön julstämning ska du tanka hem och 3D-printa vår julstjärna Vega:

•  Thingiverse-länk till julstjärnan Vega som 3D-modell
•  Länk till monteringsanvisningar på Instructables
•  YouTube-klipp om julstjärnan Vega

Ett särskilt julerbjudande

Vid köp av valfri 3D-skrivare fram till årsskiftet får du tre rullar ECO-filament utan extra kostnad på köpet! Värde ca 1.440 kr inkl. moms.

GO3D JUL!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *