fbpx
Printa pannkakor med PancakeBot!

Printa pannkakor med PancakeBot!

För den som knappt kommer ur sängen för en skål spannmål på morgonen kanske pannkakor till frukost verkar långt borta, men hur vore det om du
hade en PancakeBot som skriver ut dina egendesignade figurer med smeten och dessutom
steker den på ett litet kick?

PancakeBot ger dig möjligheten att printa pannkakor i nästan vilken design eller form du önskar. Det är enkelt roligt och du behöver inte vara konstnärligt lagd för att klara av det. PancakeBot ger dig möjlighet att designa, inspirera, underhåll och locka fram din kreativitet.

Det hela började med att designern Miguel Valenzuela treåriga dotter hade missförstått något som hennes pappa hade sagt och berättade sedan för sin syster att deras pappa skulle bygga en pannkaksprinter av Lego. Valenzuela tyckte det lät som en lysande idé och bestämde sig för att uppfylla sin dotters önskan.

Det tog en stund att utveckla den slutliga prototypen, men flickorna stöttade sin pappa genom projektet. När de slutligen såg hur man kunde göra Musse Pigg-pannkakor med PancakeBot:en blev de överförtjusta.

Efter fyra års förbättringar av designen och massvis av pannkakstillverkande
finns nu den slutliga versionen (inte gjord av Lego) redo för
produktion på Kickstarter.

En liten animerad reklamfilm för PancakeBot – ”Breakfast Gallop”

84% pannkakor
5% ägg
5% bacon
5% sirap
1% filmmagi
100% frukostkul

Musik – Ouvertyren till Wilhelm Tell av Gioacchino Rossini

Hur fungerar det?

Importera din bild till PancakeBots mjukvara. Fyll i teckningskonturer. Dessa linjer printas först och bildar då de mörka konturerna i bilden.

Fyll i det som ska vara ifyllt i bilden. Denna smeten blir då ljusare då den inte ligger och värms upp lika länge som de första linjerna.

När du är klar med din bild i mjukvaran, kan du lagra filerna ett SD-kort och sedan är du redo att printa dina pannkakor!

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *