fbpx
Dagens 3D-print – Den krävande båten #3DBenchy sjösätts

Dagens 3D-print – Den krävande båten #3DBenchy sjösätts

Idag har vi nöjet att introducera och lansera #3DBenchy som vi utvecklat under lång tid för att fylla ett viktigt syfte – att testa och jämföra olika 3D-skrivare och material.

Denna lilla skuta är framtagen för att vara svår att skapa med en 3D-skrivare och innehålla geometriska element som tydligt, i 3D-utskrivet resultat, framkallar olika typer av utmaningar i samband med additiv tillverkning.

Svepande runda och överhängade ytor är tydliga exempel på vad som kan se annorlunda ut jämfört mellan olika 3D-skrivare och materialtyper.

Vi har gett #3DBenchy ett eget litet hem där utförlig information om den samt 3D-printing i övrigt finns. Sajten, och #3DBenchys sociala medier, kommer ständigt att utökas med nyttig och intressant information om 3D-skrivare. 

Följ gärna #3DBenchy på följande platser:

Ovan ses #3DBenchy som första officiella 3D-utskrift. Otaligt fler kommer att publiceras med syfte att visa olika aspekter inom 3D-printing.

Som färg valde vi grön ECO PLA filament och 3D-skrivaren som skapade denna #3DBenchy var en Wanhao Duplicator 4S. Bilden togs utanför vårt kontor och demorum i Halmstad, med Nissan i bakgrunden.

Självklart har #3DBenchy också en egen kanal på YouTube

Lägg hemsidesadressen 3DBenchy.com på minnet. Där skall många nya bilder, videor och 3D-printtips finnas inom kort.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *