fbpx
Dagens 3D-print – Flotta av #3DBenchys sprids över världshaven

Dagens 3D-print – Flotta av #3DBenchys sprids över världshaven

Häromdagen sjösatte vi vår lilla båt #3DBenchy. Modellen har vi lagt oerhört mycket tid på för att göra det till en modell som kan visa så många aspekter inom 3D-printing som det överhuvudtaget går.

Det har endast gått ett fåtal dagar sedan lanseringen och man ser redan hur många användare av 3D-skrivare världen över lägger ut bilder på sina #3DBenchy-båtar.

#3DBenchy må vara liten och se ut som en leksak men det är lite av en ulv i fårakläder! Det är minst sagt inte lätt att 3D-printa den så att alla ytor blir perfekta – och det är precis det som är syftet med den. Nämligen att tydligt visa vilken del av en 3D-skrivare eller relaterad 3D-printprogram som bör ändras för att få bättre resultat.

Den som vill följa vad som händer med denna lilla skuta kan enklast göra det genom att söka på internet efter #3DBenchy. Båtens hemmahamn är alltid 3DBenchy.com där ny information om 3D-printing tillförs stadigt. Naturligtvis har #3DBenchy också sina officiella ställen på sociala medier – RSS, Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Flickr, Pinterest, YouTube and Vimeo.

Bilden i detta inlägg är gjord av takingblame som lade upp den på Thingiverse under denna länk.


Läs mer

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *