fbpx
Spara 20% på de senaste Autodesk 2016-programmen

Spara 20% på de senaste Autodesk 2016-programmen

Nu kan du spara 20% på nya Autodesk 2016-licenser, om du samtidigt tecknar ett 3-årigt Autodesk Maintenance Subscription-avtal. Erbjudandet gäller fram till och med den 24 juli 2015

Klicka här för att ta del av erbjudandet eller se prisuppgifter.

Köp en permanent Autodesk-licens medan det fortfarande är möjligt!

Efter den 31 januari 2016 kommer det inte längre att vara möjligt att köpa permanenta/fasta licenser till de flesta Autodesk-programmen. Autodesk kommer från och med det datumet att gradvis gå över till prenumerationsbaserade licenser (Autodesk Desktop Subscriptions) istället. Om du vill äga din licens, så är det alltså dags att agera nu. 

Du kommer fortfarande att kunna hålla din permanenta Autodesk-licens uppdaterad till den senaste versionen efter den 31 januari 2016, men bara om du har ett aktivt Autodesk Maintenance Subscription-avtal upptill.

Maintenance Subscription eller Desktop Subscription?

Vilken licenstyp (permanent licens eller hyreslicens) och prenumerationstyp (Maintenance eller Desktop) passar bäst för dig och din budget? I detta dokument (PDF) kan du lära dig mer om skillnaden mellan de olika alternativen. Du är också välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt val.


Erbjudandet gäller fler Autodesk-program än de som finns med i webbutiken (dock inte alla). Om det Autodesk-program som du är intresserad av saknas i webbutiken är du välkommen att kontakta oss, så tar vi reda på om erbjudandet gäller för just det programmet.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *