fbpx
Upp till 25% rabatt på valfritt Autodesk 2016-program

Upp till 25% rabatt på valfritt Autodesk 2016-program

Just nu kan du spara upp till 25% vid köp av valfritt Autodesk 2016-program*. Kampanjen pågår fram till den 24 juli 2015.

20% rabatt permanenta licenser

Nu kan du spara 20% på nya, permanenta Autodesk 2016-licenser, om du samtidigt tecknar ett 3-årigt Autodesk Maintenance Subscription-avtal

Klicka här för att ta del av erbjudandet eller se prisuppgifter.

25% rabatt på hyrlicenser

Du som har en permanent licens av ett Autodesk-program sedan tidigare, med en äldre version (2005–2015), får nu 25% rabatt på hyrlicenser av valfritt Autodesk 2016-program**. Erbjudandet gäller både ettåriga, tvååriga och treåriga hyrlicenser. 

För att ta del av detta erbjudande lägger du din valfria hyrlicens (Autodesk Desktop Subscription) i varukorgen, och anger rabattkoden AUTODESK25DTS i webbutikens kassa. Ange även ditt serienummer för din Autodesk-licens (med version 2005-2015) i kommentarsfältet. Rabattkoden ger dig 25% rabatt. 

Klicka här för att hitta Autodesks hyrlicenser i vår webbutik.

Permanent licens eller hyrlicens?

Vilken licenstyp (permanent licens eller hyreslicens) och prenumerationstyp (Maintenance eller Desktop) passar bäst för dig och din budget? I detta dokument (PDF) kan du lära dig mer om skillnaden mellan de olika alternativen. Du är också välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt val.


* Erbjudandet gäller de flesta programmen i Autodesks sortiment, men inte alla. Om det Autodesk-program som du är intresserad av saknas i webbutiken är du välkommen att kontakta oss, så tar vi reda på om erbjudandet gäller för just det programmet. 

** Du som har en permanent licens av en LT-produkt (med version 2005-2015) är endast berättigad till rabatten vid köp av en hyrlicens för en annan LT-produkt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *