fbpx
Vi testar för ditt bästa

Vi testar för ditt bästa

Bilden visar det material som testar i vårt micro-lab i Stockholm. Utbudet av testmaterial på huvudkontoret i Halmstad ryms inte i en bild…

När vi på Creative Tools säger att vi har bra förbrukningsvaror till våra skrivare så menar vi verkligen det. Vi har testat de flesta stora och små leverantörer av 3D-print filament i våra labb, både i Halmstad och i Stockholm.

Allt detta mynnar ut till att om vi inte är nöjda med kvalitén på ett filament och inte kan lösa det tillsammans med leverantören så väljer vi någon annan. Ibland leder till till högre priser än andra leverantörer, men oftast innebär det att även våra billiga filament håller en högre standard än andra filament.

Det faktum att vi testar alla leverantörer innan vi inleder ett samarbete eller försäljning av deras produkter gör att vi inte bara vet hur tillverkarens material beter sig, utan även hur det beter sig med de maskiner du handlar hos oss. Helt enkelt en hel massa kunskap som vi gärna delar med oss av till våra kunder. 

Vi vill därför bjuda in dig till att hör av dig till oss via vår helpdesk om du har frågor eller funderingar på en kombination av plast och 3D-skrivare som du har köpt via oss eller våra partners.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *