fbpx
Upp till 25 % rabatt på Autodesk 2016-program!

Upp till 25 % rabatt på Autodesk 2016-program!

Just nu kan du spara upp till 25 % vid köp av valfritt Autodesk 2016-program*. Kampanjen pågår fram till den 23 oktober 2015.

10 % rabatt permanenta licenser

Nu kan du spara 10 % på nya, permanenta Autodesk 2016-licenser, om du samtidigt tecknar ett treårigt Autodesk Maintenance Subscription-avtal

Klicka här för att ta del av erbjudandet eller se prisuppgifter.

Upp till 25 % rabatt på hyrlicenser

Du som har en permanent licens av ett Autodesk-program sedan tidigare, med en äldre version (2005–2015), får nu upp till 25 % rabatt på hyrlicenser av valfritt Autodesk 2016-program*. Erbjudandet gäller både ettåriga (15 % rabatt), tvååriga (15 % rabatt) och treåriga hyrlicenser (25 % rabatt). 

För att ta del av detta erbjudande lägger du din valfria hyrlicens (Autodesk Desktop Subscription) i varukorgen, och anger någon av rabattkoderna nedan i webbutikens kassa. Ange även ditt serienummer för din Autodesk-licens (med version 2005-2015) i kommentarsfältet. 

  • Rabattkod för ettåriga och tvååriga hyrlicenser: AUTODESKDTSQ315 
  • Rabattkod för treåriga hyrlicenser: AUTODESKDTSQ325

Klicka här för att hitta Autodesks hyrlicenser i vår webbutik.

Permanent licens eller hyrlicens?

Vilken licenstyp (permanent/perpetual licens eller hyreslicens) och prenumerationstyp (Maintenance eller Desktop) passar bäst för dig och din budget? I detta dokument (PDF) kan du lära dig mer om skillnaden mellan de olika alternativen. Du är också välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt val.

* Erbjudandet gäller de flesta programmen i Autodesks sortiment, men inte alla. Om det Autodesk-program som du är intresserad av saknas i webbutiken är du välkommen att kontakta oss, så tar vi reda på om erbjudandet gäller för just det programmet. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *