fbpx
Sista chansen – kampanj på HDR Light Studio 5

Sista chansen – kampanj på HDR Light Studio 5

HDR Light Studio är programmet som gör ljussättning av 3D-scener enkel med hjälp av HDR-bilder. Senaste versionen HDR Light Studio 5 erbjuder bl.a. helt nytt gränssnitt, nya funktioner, nya och enklare licensformer och nya skräddarsydda plug-ins till 3D-applikationer. Nu går introduktionskampanjen mot sitt slut, så passa på!

Med HDR Light Studio 5 arbetar du med din 3D-scen och skapar önskad ljussättning med interaktiva ljussättningskomponenter som du enkelt ’drar + släpper’ in i scenen. Exportera ljussättningen i form av högupplösta HDR-bilder till annat program. HDR Light Studio 5 fungerar för Windows, Mac OS X och Linux.

Nya features i HDR Light Studio 5:

Det ryms mer än 80 nyheter i HDR Light Studio 5 jämfört med föregångaren, t.ex.:

•  Helt anpassningsbart fullskärmsgränssnitt
•  Möjlighet att använda egna HDR- och LDR-bilder (Low Dynamic Range)
•  Stöd för Alembic 3D-format
•  100 ggr mer precision för ljusplaceringar och -storlekar
•  Stöd för FBX (endast Windows)
•  Skalbar HDR-canvas med panorering och zoomning för exakt ljusplacering
•  Se alla programnyheter här

Nya Connections (Plug-ins) licenser

Till skillnad från HDR Light Studio 4, där samtliga plug-ins till alla tillgängliga värdprogram ingick, kommer nu i HDR Light Studio 5 en mer skräddarsydd lösning. För att kunderna inte ska betala för utvecklingen av plug-ins de aldrig använder, är dessa separerade från HDR Light Studio 5 och säljs var för sig. F.n. finns plug-ins för Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Cinema 4D, LightWave3D, MODO och Autodesk VRED. Stöd för bl.a. Bunkspeed, Maxwell Studio och Rhino 3D är under utveckling.

Inga uppgraderingar – istället en rejäl introduktionsrabatt

Det finns ingen uppgraderingsmöjlighet för dig som har en tidigare version av HDR Light Studio. Istället får du 30% rabatt på HDR Light Studio 5. För att ta del av erbjudandet anger du rabattkoden HDRLSPROMO i rabattkodsfältet i kassan. Erbjudandet gäller dig som har en äldre version av HDR Light Studio, fram till den 31 december 2015.

Nya licensieringsformer

HDR Light Studio finns att köpa i två olika licensformer: som årlig prenumeration eller permanent licens. En årlig prenumeration av programmet ger dig tillgång till programmet och alla uppdateringar under ett år. När prenumerationen har löpt får du välja om du vill förnya din prenumeration eller inte. En permanent licens ger dig tillgång till den version av programmet som är den senaste vid inköpsdatumet. Du får också tillgång till uppdateringar som släpps upp till 90 dagar efter inköpsdatument, men därefter kan licensen inte uppgraderas. 

Båda licensformerna finns som nodlåst och flytande licens. Väljer du den nodlåsta licensen kan du bara installera och använda programmet på en dator. Den flytande licensen kan användas av en användare på alla datorer i ett nätverk.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *