fbpx
Chaos Group har lanserat VRscans!

Chaos Group har lanserat VRscans!

Chaos Group har lanserat en ny, spännande produkt: VRscans – ett patenterat materialskanningssystem och renderingsplugin. VRscans ger dig tillgång till verkligt realistiska material, utan texturmappar och krångliga inställningar. 

Chaos Group 3D-skannar fysiska materialprover och skapar exakta digitala matchningar av dessa. De skannade materialen sparas i Chaos Groups .vrscan-format och kan sedan renderas med V-Ray ihop med ett s.k. VRscans-plugin. Det bästa av allt: du slipper gissa eller pilla med texturinställningar. Matchningen är kompromisslöst 1 till 1.

Läs mer på Chaos Groups nya VRscans-webbsida.

VRscans är ett plugin till V-Ray

VRscans är ett plugin till Chaos Groups populära renderare V-Ray, och är till en början kompatibelt med senaste versionerna av V-Ray for 3ds Max och V-Ray for Maya.

Köp VRscans här!

VRscans Plugin finns redan nu att köpa i vår webbutik. En licens av VRscans Plugin ger dig tillgång till Chaos Groups ständigt växande bibliotek med fysiskt skannade material som läder, tyger, trä o.s.v. VRscans erbjuds som hyreslicens, antingen månadsvis eller årsvis. Köp VRscans Plugin här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *