fbpx
Sista chansen för ZYYX 3D-printer inkl. kurs!

Sista chansen för ZYYX 3D-printer inkl. kurs!

Funderat på att skaffa 3D-skrivare? Nu kan du göra ett riktigt kanonklipp! Vi ger dig 5% rabatt på 3D-skrivaren ZYYX+ och bjuder dessutom på en gratis introduktionskurs i 3D-printing! 

Erbjudandet är perfekt för dig som vill komma igång med din nya 3D-skrivare snabbt. Under halvdagskursen kommer en av våra 3D-printexperter att gå igenom grunderna i 3D-printing, som ger dig bra förutsättningar för att snabbt komma igång med din nya ZYYX+ 3D-printer

När och var hålls kursen?

Du kan välja att gå introduktionskursen i 3D-printing antingen i vår butik i Stockholm eller i vår utbildningssal i Halmstad. Oavsett om du väljer att närvara på introduktionskursen i Stockholm eller Halmstad, så är det tisdagen den 3 maj 2016, kl. 10.00–14.00 som gäller. 

Om du inte kan närvara på kursen den 3 maj 2016, erbjuds inget annat gratis kurstillfälle. Du är däremot självklart välkommen att boka in dig på någon av våra schemalagda heldagskurser i 3D-printing (mot ordinarie kursavgift).

Hur tar jag del av erbjudandet?

Köp 3D-skrivaren ZYYX+ i vår webbutik senast den 1 maj 2016. Du får 5% rabatt på ordinarie pris. Innan du lägger 3D-skrivaren i varukorgen uppmanas du att välja om du vill gå på introduktionskursen i Halmstad, Stockholm eller om du av någon anledning inte kan närvara vid något av kurstillfällena.

Varför välja ZYYX+ 3D-printer?

ZYYX+ är en professionell 3D-skrivare utvecklad i Göteborg. Det är en stabilt konstruerad 3D-skrivare som är mycket pålitlig, enkel att använda och tyst i drift. Men det som gör ZYYX+ unik är framför allt det inbyggda luftfiltreringssystemet – som gör att du slipper lukten av smält plast när du 3D-printar.

Läs mer om 3D-skrivaren ZYYX+ här.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta oss

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.