fbpx
Den 31 juli 2016 – slutdatum för permanenta Autodesk Suite-licenser

Den 31 juli 2016 – slutdatum för permanenta Autodesk Suite-licenser

Autodesks övergång till prenumerationsbaserade licensalternativ trädde i kraft i januari i år för individuella programprodukter. Nu kommer snart turen till Autodesk Suite-produkterna.

Den 31 juli 2016 är sista dagen du kan köpa permanenta licenser av Autodesk Design och Autodesk Creation Suites.

Vad innebär detta?

Med prenumerationslicenser blir det enklare att distribuera och hantera Autodesk-programmen. Startkostnaden blir lägre och du kan betala för Autodesks produkter och molntjänster för de tidsperioder du behöver: månad, kvartal, år eller flera år.

Det blir också enklare att få åtkomst till programmen och att hålla dem uppdaterade. Prenumerationsalternativen som finns idag kommer att erbjudas även i fortsättningen. Autodesk erbjuder prenumerationsalternativ med flexibla produktkombinationer och licenstyper. Det innebär att du kan fortsätta använda den programvara och teknik du har investerat i och får en smidig övergång fram till den 31 juli 2016, då försäljningen av permanenta Autodesk Suite-licenser upphör. Se här vilka produkter detta avser.

Kontakta oss gärna med frågor om Autodesk Suite-licenser och övergången till prenumerationsbaserade programlicenser. Du kan även hittar svar på detta forum.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.