fbpx
Den 31 juli 2016 – slutdatum för permanenta Autodesk Suite-licenser

Den 31 juli 2016 – slutdatum för permanenta Autodesk Suite-licenser

Den 31 juli 2016 är sista dagen du kan köpa permanenta licenser av Autodesk Design och Autodesk Creation Suites.

Autodesks övergång till prenumerationsbaserade licensalternativ trädde i kraft i januari i år för individuella programprodukter. Nu kommer snart turen till Autodesk Suite-produkterna.

Vad innebär detta?

Med prenumerationslicenser blir det enklare att distribuera och hantera Autodesk-programmen. Startkostnaden blir lägre och du kan betala för Autodesks produkter och molntjänster för de tidsperioder du behöver: månad, kvartal, år eller flera år.

Det blir också enklare att få åtkomst till programmen och att hålla dem uppdaterade. Prenumerationsalternativen som finns idag kommer att erbjudas även i fortsättningen. Autodesk erbjuder prenumerationsalternativ med flexibla produktkombinationer och licenstyper. Det innebär att du kan fortsätta använda den programvara och teknik du har investerat i och får en smidig övergång fram till den 31 juli 2016, då försäljningen av permanenta Autodesk Suite-licenser upphör. Se här vilka produkter detta avser.

Kontakta oss gärna med frågor om Autodesk Suite-licenser och övergången till prenumerationsbaserade programlicenser. Du kan även hittar svar på detta forum.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.