fbpx

Cinema 4D S24 ute nu

Sök enkelt efter assets, ta del av viktiga förbättringar i animeringsarbetsflödet och utforska den fortsatta utvecklingen av det kraftfulla nodsystemet.

Cinema 4D S24 är en release som släpps för dig som har en befintlig eller tecknar en ny prenumeration av Cinema 4D. Prenumerationsreleasen inkluderar funktionalitet som gör det enkelt att söka och hämta modeller, material och andra assets/tillgångar och för att intuitivt placera dem i din scen. Den nya releasen innehåller också viktiga förbättringar av animeringsarbetsflödet och en förhandstitt på fortsatt utveckling av Scene Nodes och Scene Manager-gränssnittet.

Vad är nytt i Cinema 4D S24?

Scene Manager

Kraften i Cinema 4D:s nya nodbaserade core gör att du kan använda flexibla nodbaserade assets för att möjliggöra skapande av procedural geometri, kloning och mycket mer.

Asset Browser

Enkelt att hitta och använda modeller, material och andra assets. Det fantastiska biblioteket med massor av resurser finns nära till hands.

Placement Tools

Det har aldrig varit enklare att placera objekt i en scen, oavsett om du exempelvis bygger en komplex miljö eller adderar små detaljer till en logotyp.

Car Rig

Oavsett om du animerar bilar till en reklamfilm eller VFX, så gör denna förinställning av Car Rig det enkelt att förbereda en bil för kraftfull sliding action. 

Skaffa din licens idag

Köp din licens i vår webbutik

Skaffa din licens i vår webbutik idag, med flexibla betalsätt. Vi är en officiell distributör av Maxons produkter.

Kontakta oss för mer information