fbpx
Creative Tools ger dig 10% rabatt på Maya, 3ds Max, ShotGrid och ännu fler program

Creative Tools ger dig 10% rabatt på Maya, 3ds Max, ShotGrid och ännu fler program

Skaffa industristandard-programmen för spelutveckling, animering och VFX. Just nu ger vi på Creative Tools dig 10% rabatt på Autodesk Maya och 3ds Max. Rabatten gäller också Arnold, Flame, Media & Entertainment Collection, Smoke, MotionBuilder och ShotGrid.

Erbjudandet pågår fram till den 23 januari 2022, och gäller vid tecknande av ny ettårig eller treårig prenumerationslicens.

Varför välja Creative Tools?

  • Vi är Skandinaviens största återförsäljare av mjukvara för Media & Entertainment-branschen, och har ett brett utbud av mjukvara. Vi är din one-stop-shop för all mjukvara du behöver inom 2D och 3D.
  • Vi hjälper dig och din studio att optimera er licenspool, för att säkerställa att ni har de mest kostnadseffektiva licenserna för era behov.
  • Vi erbjuder ett brett utbud av kurser i många av de program vi säljer.
  • Flexibla betalvillkor. Hos oss kan du betala med faktura, kort eller leasingavtal, och vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya så att du hinner ta ställning till om du har fortsatt behov av licensen eller inte.
  • Få bättre koll på ditt licensinnehav. Vi kan erbjuda dig en centraliserad licensöversikt över licenser från flera olika mjukvarutillverkare.
  • Sprid prenumerationskostnader optimalt över året, enligt era önskemål.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *