fbpx

Creative Tools tar över Megafronts Autodesk-försäljning

För att kunna fortsätta erbjuda studios och bolag inom VFX- och Media & Entertainment-industrin en personlig kontakt hos en lokal återförsäljare, väljer nu Halmstadsbaserade Creative Tools och Falubaserade Megafront att ingå ett samarbete. Samarbetet innebär att Megafront avslutar sin distributionsrätt av Autodesk-produkter och lämnar med varm hand över försäljningen till Creative Tools.

Från och med den 27 april 2023, har Creative Tools tagit över distributionsrätten av Autodesk-produkter som tidigare hanterades av Megafront. Detta innebär att vi nu tar hand om den Autodesk-kundstock som Megafront tidigare förvaltat. Genom vårt samarbete har vi som mål att fortsätta gynna branschen genom att erbjuda våra kunder en kunnig och personlig direktkontakt hos en lokal svensk återförsäljare av Autodesk-produkter.”

Samarbetet mellan de båda parter sker med syftet att fortsatt gynna branschen och förse kunderna med en kunnig och personlig direktkontakt hos en lokal svensk återförsäljare av Autodesk-produkter.

I och med att leverantörer runtom i världen ställer allt högre försäljningskrav på återförsäljare, kommer andelen lokala återförsäljare att minska kraftigt. Genom att Creative Tools övertar försäljningen av Autodesk-produkter, försöker Megafront och Creative Tools tillsammans skapa goda förutsättningar för en Autodesk-återförsäljare i regionen.

”Creative Tools är stolta över att få ta över Megafronts Autodesk-kundstock och ser fram emot att fortsätta erbjuda en personlig och kunnig kontakt till våra nya kunder. Med 20 års erfarenhet i branschen är vi säkra på att vi kommer att vara en lika bra partner som Megafront visat sig vara,” säger Malin Enting, VD Creative Tools.

”Det här samarbetet gynnar branschen och är för kundens bästa. Megafront har alltid, sedan starten 2000, värnat långa och goda relationer. Vi vill att kunderna ska fortsätta kunna sätta sig själva på kartan genom grymma arbeten inom VFX och M&E, och det görs nu genom att Creative Tools får förvalta de Autodesk-relationer vi byggt upp genom åren,” säger Magnus Björkman, VD Megafront.

Samarbetet innefattar endast bolag som är Autodesk-kunder hos Megafront. Megafront kommer fortsättningsvis att erbjuda försäljning och service med samma team som tidigare av andra programvaror från sina leverantörer.

För mer information, vänligen kontakta:

Malin Enting, VD Creative Tools
malin.enting@creativetools.se

Magnus Björkman, VD Megafront
magnus@tension.se 

En kollektion.

Oändliga möjligheter.

Autodesks Media & Entertainment-kollektion innehåller alla verktyg du behöver för att bygga kraftfulla och skalbara 3D-amimationsflöden för komplexa simuleringar, effekter och renderingar.