fbpx
Fem roliga leksaker du kan 3D-printa till barnen

Fem roliga leksaker du kan 3D-printa till barnen

Har du en 3D-skrivare? Toppen! Här kommer fem roliga tips på saker du kan 3D-printa till barnen. Har du ingen 3D-skrivare än? Skaffa en idag! Du får gärna kontakta oss om du vill ha hjälp att välja rätt 3D-skrivare för just dina behov.

Har du fler förslag på roliga saker som man kan 3D-printa till barnen? Dela gärna med dig av dina tips genom att kommentera inlägget nedan! 🙂

1. 3D-printa sandleksaker till barnen

Ladda hem 3D-modellerna för sandlådesetet gratis på Thingiverse och 3D-printa sedan med din 3D-skrivare.

Detta set – designat av oss på Creative Tools – innehåller fem stycken leksaker som är perfekta till sandlådan eller stranden. Leksakerna är lätta att 3D-printa och kommer garanterat att uppskattas av barnen. Enjoy!

2. 3D-printa en leksaksbrandbil

Ladda hem 3D-modellen för denna leksaksbrandbil gratis från Thingiverse.

Denna finurliga leksaksbrandbild är designad av Thingiverse-användaren sasha19md. Riktigt rolig 3D-print!

3. 3D-printa en leksaks-tipplastbil

Ladda hem 3D-modellen för denna Dump Truck Trailer gratis från Thingiverse.

Är ditt barn intresserat av bilar och motorfordon? Då passar denna coola tipplastbil utmärkt att 3D-printa! Originalet är designat av Thingiverse-användaren Barspin, och på bilden ovan har vi på Creative Tools 3D-printat vår egen variant av leksaken – och sedan fyllt den med smaskiga kolor som våra kunder bjuds på i vår butik.

4. 3D-printa barnpussel med geometriska former i fina färger

Ladda hem 3D-modellen för detta pussel gratis fån Thingiverse.

Har du småbarn? Här är ett tips på ett pussel som du kan 3D-printa själv, där barnet får öva på finmotorik, former och färger. Uppladdad som gratis nedladdningsbar 3D-modell på Thiniverse av användaren jolindataks.

5. 3D-printa en enhörningskakform

Ladda hem 3D-modellen till denna kakform med enhörningsmotiv gratis från Thingiverse.

Kanske har du ett barn som är väldigt förtjust i enhörningar där hemma? Och kanske gillar hen dessutom att baka och/eller leka med Play-Doh? Då passar denna 3D-modell som Thingiverse-användaren hadoko delat med sig av utmärkt att 3D-printa. Perfekt om ni vill baka enhörningskakor eller göra enhörningar i lera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.