fbpx
Här får du en smygtitt på kommande funktioner i KeyShot 11

Här får du en smygtitt på kommande funktioner i KeyShot 11

Vi är glada att kunna meddela att en ny version av KeyShot släpps snart! Version 11 av den användarvänliga renderaren – som används världen över för att skapa proffsiga, tilltalande visualiseringar – kommer med en hel del nya funktioner och förbättringar. Läs vårt blogginlägg nedan för att ta reda på vad du kan förvänta dig av den nya versionen.

Vad är nytt i KeyShot 11?

Nytt i KeyShot 11: 3D Paint Tool

Keyshots nya 3D Paint Tool ger användarna möjlighet att anpassa ytfinish och texturer genom att direkt måla eller stämpla på ytan av modellen.

Nytt i KeyShot 11: Physics Simulation

Physics simulation gör det möjligt för användare att spela in fysik och kollisionsdetektering och använda den som en Keyframe-animation.

Nytt i KeyShot 11: Color, Material, Finish (CMF) Tool

Användare kan använda CMF-verktyget i KeyShot 11 för att mata ut bildtexter på sina renderingar. Identifiera materialbeskrivningar, materialkostnader, texturfinish, etc.

Nytt i KeyShot 11: FBX Deformable Animations

KeyShot-användare kan nu importera FBX-deformerbara animationer. Tidigare kunde endast Alembic (.abc) deformerbara animationer importeras till KeyShot.

FBX-import inkluderar FBX-filer med .mc/.mcx-cachefiler, som används av CLO, VStitcher och Maya för exportsimuleringar och även FBX-filer med riggade animationer.

Nytt i KeyShot 11: Web Viewer

Kunder med KeyShot 11 och KeyShot Web (endast prenumerationslicenser) kan ladda upp KeyShot-filer till den nya KeyShot Web-visaren, så att de kan interagera och dela scener online med andra från vilken enhet som helst, var som helst.

Nytt i KeyShot 11: Headless Rendering

Luxion – utvecklarna av KeyShot – kommer fortsätta att utöka denna funktion i KeyShot 11, vilket innebär att du kommer att ha ännu mer kontroll över automatisering av arbetsflöden för att öka din kreativa produktion utan att ens öppna KeyShot.

Vill du lära dig mer om de nya funktionerna i KeyShot 11?

Inga problem! I detta webinar kommer Luxion att presentera och gå igenom de nya funktionerna i KeyShot 11. Webinaret hålls den 17 februari 2022, kl 19:00 svensk tid. I slutet av webinaret har du självklart också möjligheten att ställa dina frågor till KeyShot-teamet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *