fbpx
K3_logo

Hej, K3 Nordic här!

Vi är Creative Tools systerbolag och är specialister inom mjukvara och licenser, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it.

Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal.

Vi håller helt enkelt koll på din it.

Creative Tools + K3 Nordic

Som kund till oss på Creative Tools vet du förmodligen redan vilka fördelar du och ditt företag får från oss. Vi hjälper er att hitta rätt lösningar inom 2D och 3D för era behov. Vi håller koll på era licenser och prenumerationsförnyelser. Vi hjälper er med licenshantering, kostnadsfördelning och kostnadsoptimering. Dessutom erbjuder vi flexibla betalningslösningar, bland annat faktura och leasingavtal.

Kanske har du någon gång önskat att få samma service för andra lösningar som ert företag använder? K3 Nordic – vårt systerbolag – erbjuder massor av fördelar likt oss men med fokus på it-lösningar som t.ex. Microsoft 365, Azure och Visual Studio.

Har ni redan dessa lösningar på företaget idag? Då kan det vara läge att se över ert licensinnehav. K3 Nordic hjälper er gärna med att inventera och analysera er it-miljö för att ni ska få full kontroll och hitta besparingar, ibland väldigt stora sådana.

Det här hjälper K3 Nordic dig med

Microsoft 365

Microsoft 365 erbjuder en smart paketering för att få tillgång till Windows 10, Office 365 och EMS.

Windows 10 + Office 365 + EMS = Microsoft 365

Microsoft har förenat Office 365, Enterprise Mobility + Security (EMS) och Windows 10 och paketerat allt till en enda licens. Smart, enkelt och kostnadseffektivt. 

Enterprise mobility + Security

EMS handlar om att skydda ditt företag med intelligent säkerhet. Med Microsoft 365 kombineras EMS med Office 365 och Windows 10 till en fullständig lösning.

Azure – migrering till molnet

Microsoft Azure är en öppen och flexibel molnplattform där du snabbt kan skapa, distribuera och hantera program i ett globalt nätverk av Microsoft-hanterade datacenter.

Microsoft Azure erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att få fördelarna med molnet för ditt företag, t.ex. att spara pengar på it och skala upp eller ned efter behov.

K3 Nordic hjälper gärna till med er molnresa

En migrering till molnet startar med en förstudie för att kontrollera vilken data eller vilka servrar som ska flyttas. Därefter utvärderar vi tillsammans med er hur vi på smidigast sätt går till väga.

Visual Studio

Upptäck det perfekta verktyget för programutveckling med Microsoft Visual Studio. Versioner finns för team av alla storlekar, inklusive enskilda utvecklare.

Visual Studio är en fullfjädrad, integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för Android, iOS, Windows, webben och molnet.

  • Visual Studio Professional: Förenkla utvecklingen och spara tid på valfritt språk och valfri plattform
  • Visual Studio Professional Subscription: Bygg fantastiska appar på valfri plattform – enklare och snabbare än någonsin
  • Visual Studio Enterprise Subscription: Moderna utvecklingsverktyg gör det lättare att bygga fantastiska appar för företaget
  • Visual Studio Test Professional Subscription: Tillhandahåll kvalitetsappar med stöd för både manuell och automatiserad testning

Varför välja K3 Nordic?

Kostnadsoptimering

K3 Nordic erbjuder en kostnadsfri optimeringsanalys för Creative Tools kunder. Analysen utgår ifrån:

  • Insamling av licensdata
  • Kartläggning av användare och licensinnehav
  • Analys och kartläggning av organisationens faktiska behov
  • Slutrapport och eventuellt förslag på optimering

En kontaktperson för hela IT-miljön

Hos K3 Nordic har du en och samma kontaktperson oavsett vilken del av IT-miljön det rör. 

Bakom din kontaktperson har vi ett team med specialister, både licensspecialister och K3 Nordics eget Tech Team som hanterar allt från teknisk rådgivning till tekniskt utförande.

Portal för enkel administrering och överblick av licenser på egen hand

K3 Nordic erbjuder dig som kund en egen portal där du enkelt kan administrera dina licenser samt lägga till eller ta bort licenser. 

På så vis kan du sköta dina licensinköp på egen hand och dessutom på ett enkelt sätt få en tydlig överblick på ert licensinnehav.

Licensrådgivning

Att hålla koll på licensregler är både tidskrävande och svårt. K3 Nordic har nära samarbeten med de allra flesta tillverkarna, vilket vi är väldigt stolta över. 

För att alltid ligga i framkant har våra specialister stenkoll på nyheter, uppdateringar och förändringar som påverkar er licensiering. 

Tillsammans med er ser vi till att ni alltid har en optimal lösning och samtidigt följer licensreglerna.

Objektivitet

K3 Nordic har en väldigt lång erfarenhet av att jobba med många olika tillverkare. Vi har bland annat varit partner med Microsoft i över 25 år. 

Grunden i vårt arbete utgår ifrån en objektivitet för att kunna rekommendera
den bästa lösningen för dig som kund, oavsett tillverkare.

Hur kan K3 Nordic hjälpa dig och ditt företag?

Som kund till Creative Tools får du en kostnadsfri optimeringsanalys av ditt företags IT-miljö av K3 Nordic. Intresserad? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.