fbpx
KeyShot 10.2 är här!

KeyShot 10.2 är här!

Luxion – utvecklarna bakom KeyShot – släppte nyligen version 10.2 av deras användarvänliga renderare. Och just nu ger vi dig 10% rabatt på ny licens av KeyShot. Så passa på att skaffa din licens nu, och kom igång med att skapa fotorealistiska renderingar av dina produkter idag!

Vad är nytt i KeyShot 10.2?

KeyShot 10.2 kommer med stora förbättringar för kaustik, ett moderniserat materialbibliotek, en ny touch-vänlig Configurator-stil, och ett nytt Mesh Simplification-verktyg. Dessutom nya importmöjligheter och flertalet förbättringar för material, användargränssnitt och arbetsflödesfunktioner.

Nytt i KeyShot 10.2: Caustics

En ny Caustics-algoritm utvecklades för KeyShot 10 med ytterligare förbättringar och hastighetsförbättringar gjorda i KeyShot 10.2. Den nya algoritmen kan hantera tusentals lampor, körs snabbt på de nya NVIDIA RTX Ampere GPU:erna och gör att detaljer och fina strukturer i kaustiken kan ses på en bråkdel av tiden, både på nära håll och på avstånd. Dessutom har Caustics förbättrats för mjuk belysning av din miljö och mer jämn ljusstyrka.

Nytt i KeyShot 10.2: Axalta Paints

KeyShot exklusiva uppsättning Axalta-färgmaterial erbjuder nu möjligheten att lägga till metallflingor i färgen med nya alternativ för flingstorlek och flingdensitet. Dessutom är metallflingorna slumpmässigt fördelade och matchar spegelreflektionen och färgen på det underliggande Axalta-färgmaterialet.

Nytt i KeyShot 10.2: Materials Library

KeyShots materialbibliotek har gjorts om helt med nya materialspecifika miniatyrer/thumbnails för att visualisera materialets utseende och egenskaper mer exakt. Med detta har användare nu möjlighet att välja miniatyrstilen bland sju olika modeller för förinställt, nedladdat eller nyskapat material. Tillsammans med detta laddar biblioteket nu resurser dynamiskt och låser inte längre biblioteket medan det laddas. Obs! Det rekommenderas att du använder ”Full Installer” för att ladda denna nya funktionalitet.

Nytt i KeyShot 10.2: Touch-Friendly Configurator

Touch-Friendly är en ny layoutstil som finns tillgänglig i KeyShots Configurator Wizard. Stilen ger ett minimalt, touchvänligt gränssnitt för presentationsläget. Den nya stilen ger anpassningsalternativ som är specifika för gränssnittselementen, inklusive alternativ för storlek, färg, styling och ikoner. Tidigare konfiguratorer kan uppdateras för att använda den nya stilen genom att välja Touch-Friendly i alternativen Layout Style.

Nytt i KeyShot 10.2: Mesh Simplification Tool

Mesh Simplification är ett nytt geometriverktyg som gör det möjligt för en användare att minska antalet trianglar i ett nät (mesh) och samtidigt behålla den övergripande formen. Detta är användbart för att förenkla geometrin för senare användning i KeyVR eller andra AR-applikationer där prestanda är beroende av antalet trianglar i modellen. Det här verktyget liknar verktyget Re-Tessellate som kräver att NURBS beräknar det nya nätet. För modeller som inte har några NURBS förhindrar det nya Mesh Simplification-verktyget behovet av att minska kvaliteten i modelleringsprogramvaran för att bara importera den till KeyShot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *