fbpx
KeyShot 10 ute nu!

KeyShot 10 ute nu!

För en liten stund sedan släppte Luxion en ny version av det populära renderingsprogrammet KeyShot.

KeyShot 10 kommer med massor av spännande förbättringar och funktioner. Bl.a. introduceras nya animeringsmöjligheter, läs mer om några av dem nedan.

Skaffa KeyShot 10 idag!

KeyShot 10 finns redan nu att köpa i vår webbutik, oavsett om det gäller ny licens eller uppgradering från tidigare version. I vår webbutik finns både licenser för kommersiellt bruk och för utbildningssyfte. Skaffa KeyShot 10 här!

Nytt i KeyShot 10: Keyframe animation

Nya Keyframe animation ger dig en helt ny nivå av kontroll över din animeringstidslinje med möjligheten att lägga till och justera keyframes precis där du behöver dem. Du kan också spela in sekvenser av keyframes för att snabbt skapa komplexa visualiseringar.

Nytt i KeyShot 10: Sun & Sky Day Arc Animation

Sun & Sky Day Arch Animation i KeyShot 10 lägger dagsljuset i dina händer. Med möjlighet att ändra datum, start- och sluttid eller använda keyframes för att mer noggran kontroll. Att animera dagsljus för din scen har aldrig varit enklare!

Nytt i KeyShot 10: Environment Rotation Animation

Du har också full kontroll över hur snabbt det kretsar. Lägg till en ny Environment Rotation Animation för att kontrollera hur scenens belysning förflyttar sig över din produkt.

Nytt i KeyShot 10: Twist Camera Animation

Ibland passar lite dramatik i en produktanimation. I KeyShot 10 kan du animera Twist-parametern på din kamera för en så subtil eller dramatisk effekt som du önskar.

Webinar för dig som vill veta mer om nyheterna i KeyShot 10

Luxion bjuder in till ett webinar den 19 november, där de kommer att presentera nyheterna i KeyShot 10. Registrera dig här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *