fbpx
Featured Video Play Icon

KeyShot 11 är här!

Med nya, spännande funktioner så som 3D Paint, Physical Simulation och KeyShot Web-visaren, ger KeyShot 11 dig ännu fler sätt att skapa häpnadsväckande visualiseringar.

Nu skapar du renderingarna snabbare och lättare än någonsin! Läs vårt tidigare blogginlägg och titta på videoklippet ovan, för att ta reda på vad den nya versionen har att erbjuda.

Nyfiken på KeyShot?

Kom igång och börja skapa fantastiskt fina visualiseringar i KeyShot idag! Skaffa din prenumeration på KeyShot i vår webbutik här. Creative Tools är en officiell KeyShot Gold Reseller.

Har du en permanent licens av KeyShot med en äldre version?

För dig med aktivt maintenance-avtal
Tack vare ditt maintenance-avtal, så har du tillgång till den nya versionen av KeyShot 11 utan extra kostnader. Ladda ner KeyShot 11 och registrera din nya version med ditt nuvarande serienummer. Sätt igång och utforska alla de nya funktionerna!

För dig utan aktivt maintenance-avtal
Under en begränsad tidsperiod kan vi erbjuda dig upp till $600 i rabatt på KeyShot Pro 11 Subscription. Vilken rabatt just du får beror på vilken version och vilken edition av KeyShot du har (berättigade versioner: 1–10). Kontakta oss om du vill veta vad som gäller för just dig!

Vill du prova KeyShot 11 innan du köper din licens?

Inga problem! Klicka här och få en gratis trial-version.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *