fbpx
Nu ingår ZBrush i programpaketet Maxon One. Till samma låga pris som förut.

Nu ingår ZBrush i programpaketet Maxon One. Till samma låga pris som förut.

Som några av er kanske redan vet förvärvade Maxon – utvecklaren av Cinema 4D – 3D-skulpturprogrammet ZBrush i slutet av förra året. Och nu ingår äntligen ZBrush i deras prisvärda mjukvarupaket Maxon One. Och priset på paketet är detsamma som tidigare, trots ökat värde!

Dessutom har Maxon presenterat en hel del produktuppgraderingar, med massvis av nya funktioner och förbättringar i flera av deras program. Läs vad som är nytt nedan.

Vad är nytt i Maxon One?

Maxon One inkluderar nu Cinema 4D, Redshift, Red Giant, Universe, Forger och ZBrush, som förvärvades i december förra året. Alla ingår i Maxon One! Du som prenumererar kan redan nu ladda ner alla produktuppdateringar och ZBrush via Maxon App.

Vad är nytt i Cinema 4D S26?

Betydande vikt har lagts på att förena arbetsflöden med den bästa tekniken från hela Maxon-familjen. Den första versionen av Redshift CPU visar Maxons mål att erbjuda Redshift överallt, oavsett vilken hårdvara en artist använder.

ZBrushs kraftfulla automatiska retopologiverktyg har tagits till C4D för att skapa vackra, optimerade mesh. Cinema 4D Subscription Release 26 innehåller också stora förbättringar i hela 3D-arbetsflödet: modellering, animering, simulering och rendering.

Vad är nytt i Redshift?

Med den första utgåvan av Redshift CPU kan du använda Redshifts kraftfulla material och rendering på alla system och ett växande antal kreativa verktyg inklusive Houdini, Maya, 3ds Max, Blender, Katana, Vectorworks och Archicad.

Det nya Redshift Standard-materialet är lätt att använda och erbjuder olika skuggningsmodeller för förbättrad fotorealism.

Vad är nytt i Red Giant Complete?

VFX Suite 3 introducerar Real Lens Flares baserade på simulerade optiska modeller och strålspårat ljus. Denna teknikförhandsvisning kommer att utvecklas med deltagande av vår konstnärliga gemenskap.

Magic Bullet Suite 16 lägger till nya Halation- och Optical Diffusion-verktyg för Looks, tillsammans med OpenColorIO-stöd.

Trapcode Suite 18 erbjuder nu M1-stöd för alla Trapcode-verktyg, och stöd för layer maps i synnerhet.

Vad är nytt i Universe?

Universe adderar spännande nya verktyg som ger många nya alternativ för att vara kreativ och förbättra en artists arbetsflöde. Sketchify lägger till sketch- och toonliknande effekter till filmer, ChromaTown skapar kromatiska ränder och suddiga utseenden och övergångar, Box Bokeh ger bokeh-effekter med fyrkantiga eller diamantformade linser, och Stretch Transition lägger till en stretchig övertoning mellan klippen för en warp-liknande övergång.

I kombination med över 70 nya förinställningar hjälper Universe 6 artister att snabbt få imponerande resultat på ett roligt och intuitivt sätt.

Vad är nytt i Forger?

Forger avslöjar det första steget i Maxons plan att tillhandahålla kraftfulla modeller för hårda ytor till 3D-artister.

Forger är byggd med Cinema 4Ds polygonala grund och erbjuder nu ett urval av polygonala primitiver: plan, kuber, sfärer, cylindrar, torus, pyramider, kapslar, oljetankar, etc. Dessa primitiver kan formas och skapas till komplexa skapelser med Forgers prisbelönt uppsättning skulpteringsverktyg med den kraftfulla men geniala Apple Pencil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *