fbpx
Nya Ultimaker 2+ Connect har släppts

Nya Ultimaker 2+ Connect har släppts

Idag släppte Ultimaker den nya 3D-skrivaren Ultimaker 2+ Connect. Det är uppföljaren till den pålitliga arbetshästen Ultimaker 2+.

3D-skrivaren Ultimaker 2+ Connect är ett pålitligt första steg in i Ultimakers värld av användarvänlig och fjärrstyrd 3D-printing. Med Wi-Fi och ethernet är det enkelt att skicka 3D-printjobb till 3D-skrivaren var du än befinner dig. Du kan sedan fjärrövervaka 3D-printjobben för att hålla koll på när de är avslutade.

Det valfria tillbehöret Ultimaker 2+ Connect Air Manager är designad för att enkelt och effektivt öka användarsäkerheten. Den tar bort upp till 95% av ultrafina partiklar och skyddar även användarna från heta och rörliga komponenter. Dessutom omsluter den 3D-skrivarens byggkammare för en mer stabil utskriftsmiljö vilket ger dig möjlighet att 3D-printa med flera olika material.

Intresserad av Ultimaker 2+ Connect?

Skaffa din Ultimaker 2+ Connect 3D-printer i vår webbutik. Där kan du också läsa mer om denna nya, pålitliga 3D-printer. Hör gärna av dig vid frågor. Varför köpa din 3D-skrivare av oss på Creative Tools? Vi ger dig fri teknisk support!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *