fbpx
Featured Video Play Icon

Så skapar du interaktiva 360-graders produktbilder till din e-handelssida

Iögonfallande bilder är nyckeln till att driva onlineförsäljning. Med renderingsprogrammet KeyShot kan du skapa fotorealistiska och proffsiga produktvisualiseringar utifrån dina CAD-/3D-modeller. Och med tillägget KeyShotWeb kan du förvandla produktvisualiseringarna till interaktiva 360-graders produktbilder. Perfekt till din e-handelsbutik!

Skapa 360-graders produktbilder som är touch-aktiverade

KeyShotWeb-modulen gör att du kan skapa produktkonfiguratorer med möjligheten till touch-aktiverade, 360-graders visningsupplevelser. Det är relativt enkelt att göra, men det finns några saker som är bra att ha i åtanke när du förbereder dina filer för din e-handelsplattform. I denna guide kan du lära dig hur du skapar interaktiva 360-graders produktvisualiseringar.

Prova KeyShot och KeyShotWeb gratis i 15 dagar

Intresserad av att prova KeyShot och tillägget KeyShotWeb för att skapa poroffsiga produyktvisualiseringar som du kan embedda på produktsidorna i din e-handelsbutik? Ladda hem en gratis testversion av programmen här! Hör av dig till oss vid frågor och/eller om du vill köpa en licens efter prövotiden. Vi är officiella återförsäljare av KeyShot och hjälper dig gärna vidare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *