fbpx
SketchUp-Vertical-RGB-120pxl

Prenumerera på SketchUp Studio och få tillgång till SketchUp ProV-Ray, Scan Essentials och mycket mer. Allt i ett enda prisvärt paket.

€1 095/år
€639/år*

Gäller SketchUp Studio för kommersiellt bruk.
Endast för Windows-användare.
*Tidsbegränsat erbjudande.

Vacker design, uppbackad av data

Ta din design till nästa nivå med självförtroende

Importera snabbt, visa och modellera direkt på punktmolndata för precision. 

Kommunicera din design
Från koncept till fotorealism. Skapa övertygande visuella assets snabbt och enkelt.

Samarbeta effektivt
Få tillgång till, granska och kommentera uppdaterade modeller och ritningar i en enda robust plattform.

Vad ingår i SketchUp Studio för kommersiellt bruk?

SketchUp Studio för kommersiellt bruk är nu  ännu mer robust. Nu ingår nämligen V-Ray 5 for SketchUp och Trimble Scan Essentials i programpaketet.

SketchUp-icon

SketchUp Pro

SketchUp-icon

SketchUp for Web

SketchUp-icon

Mobile Viewer

SketchUp-icon

XR Viewer

trimble-business-connect

Trimble Connect Business

3d-warehouse-icon

3D Warehouse

extension-warehouse

Extension Warehouse

predesign-icon

PreDesign

v-ray-icon

V-Ray

ScanEssentials-Marks-AppIcon-White

Scan Essentials

NYTT Trimble Scan Essentials

Modellera i 3D med precision

Trimble Scan Essentials för SketchUp är den mest kompletta punktmolnlösningen för modellering från skannad data. Med det här tillägget kan du enkelt importera punktmoln, visa dem och modellera direkt på punkterna under modellskapandet  med SketchUps inbyggda verktygslåda. Oavsett om du importerar data från markbundna skanningar, mobil-mapping, fotogrammetri, lidarsensorer eller drönare, gör pluginet Trimble Scan Essentials ditt jobb enkelt och snabbt. Det är den viktigaste kopplingen från verkligheten till färdiga 3D-modeller.

NYTT V-Ray for SketchUp

Skapa högkvalitativ grafik

V-Ray 5 for SketchUp är en fotorealistisk, fysikaliskt baserad renderingslösning som hjälper dig att visualisera dina modeller bättre. Ytterligare funktioner inkluderar realtid med V-Ray Vision, Chaos Cosmos för 3D-innehåll som är redo att renderas samt tillgång till Chaos Cloud.

Om erbjudandet

Härligt! Skaffa din prenumeration på SketchUp Studio i vår webbutik före den 30 juli 2021. Kampanjpriset kommer automatiskt att appliceras på din order. Skaffa SketchUp Studio i vår webbutik här.

Absolut! Under tiden som detta erbjudande pågår, kan du uppgradera din prenumeration på SketchUp Pro till SketchUp Studio till ett kampanjpris. Ditt pris beror på hur lång tid du har kvar på din prenumeration. Kontakta oss för offert så berättar vi mer.

Ja! Du kan förnya din prenumeration på SketchUp Studio till det rabatterade priset en gång. Gäller dig som förnyar före den 30 juli 2021. Om du har köpt din prenumeration av oss på Creative Tools, så kommer vi att kontakta dig med kampanjpriset när det är dags att förnya.

Nej, Sefaira ingår inte längre i SketchUp Studio-prenumerationen. Den kan köpas som en fristående produkt för team- och företagsbaserade konton. Befintliga prenumeranter på SketchUp Studio får fortsatt Sefaira som en del av sin prenumeration. När det är dags att förnya din prenumeration kan du välja att ta bort eller behålla Sefaira i din prenumeration. Med Sefaira kostar din förnyelse €1.095/år, och utan Sefaira rabatteras din förnyelse till €639 för nästkommande period. Erbjudandet slutar pågår till den 30 juli 2021.

SketchUp Studio kommer att erbjudas till kampanjpris till och med den 30 juli 2021.

Skaffa SketchUp Studio nu

€1.095/år
€639/år*

*Tidsbegränsat erbjudande.