fbpx
Spelutvecklare? Vi bjuder in till webinar!

Spelutvecklare? Vi bjuder in till webinar!

Den 21 oktober visar vi de senaste produktionsarbetsflödena som finns tillgängliga i Autodesk Media & Entertainment Collection speciellt riktat till dig inom spelbranschen.

Vi presenterar nya, tidsbesparande arbetsflöden i både 3ds Max 2022 och Maya 2022. Och för att du lätt och smidigt ska kunna arbeta var som helst (på kontoret, hemifrån eller kanske ute hos kund) så hanteras vårt projekt i ShotGrid. Det gör det enkelt för dig och ditt team att samarbeta och ger er tillgång till rätt digitala assets.

Vi hoppas att webinaret ger dig massor av värdefull kunskap i ditt fortsatta arbete med speldesign och spelutveckling. Det här ser vi fram emot!

Vem föreläser?

Det är vår samarbetspartner J.P van Gastel som kommer att dela med sig av sin kundskap på webinaret. Han arbetar som Technical Sales Specialst på Tech Data och är en certifierad Autodesk Instructor.

Delta live för att få chansen att ställa dina frågor!

Webinaret kommer att spelas in, men tillgången till inspelningen ges först några veckor efter live-webinaret. Se till att delta live för att dra nytta av kunskapen så tidigt som möjligt, och för att kunna ställa dina frågor till J.P van Gastel.
 

Maximize and manage your productivity with Autodesk M&E Collection for games


Var?
 Digitalt via plattformen Zoom
När? 21 oktober kl. 10:00 svensk tid
Språk? Engelska
Kostnad? Gratis, vi bjuder!

Registrera dig nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *