fbpx

Upptäck de senaste och kommande funktionerna i Substance-apparna

Gratis webinar | 31 maj

Vad handlar webinaret om?

I denna praktiska demosession kommer vi att visa dig det senaste innehållet och nya uppdateringarna i Substance 3D Collection. Vi kommer också att avslöja några nya funktioner som kommer senare i år.

Med fokus på nya Substance Modeler, den nya modelleringsappen från Substance, kommer du också att kunna ställa dina frågor om Substance-verktygen.

Hur deltar jag?

Detta webinar äger rum den 31 maj kl. 10:00 (CEST). Delta live för att få svar på dina frågor om Substance av Laurens Corijn (Lead Technical Artist i Substance by Adobe-teamet). 

Registrera dig nu genom att fylla i formuläret på registreringssidan.

Webinaret hålls på engelska.

Föreläsare

Laurens Corijn
Lead technical artist i Substance by Adobe-teamet

Laurens är Lead Technical Artist på Adobes 3D&I-division med över 10 års erfarenhet av 3D-teknisk konst och texturering. 

Efter att ha undervisat i 3D på Howest University och ett antal år i videospelsbranschen, har han fokuserat på texturering med hjälp av verktygssviten Substance. 

Nuförtiden skapar han tutorials, skriver dokumentation och hjälper professionella användare att förbättra sina Substance-färdigheter med fokuserad undervisning.

Webinar hålls av Creative Tools

Hårdvara och mjukvara med fokus på 2D och 3D
Officiella återförsäljare. Brett utbud. Betala mot faktura.

Creative Tools erbjuder ett brett utbud av mjukvara och hårdvara för 2D- och 3D-kreatörer. Våra kreativa kunder skapar bl.a. världsberömda spel, filmer, VFX-effekter, arkitektur och produktdesign med hjälp av de produkter vi levererar. 

Med lång erfarenhet i branschen, är vi en pålitlig leverantör som förenklar licenshanteringen, erbjuder flexiba betalvillkor och fri teknisk support.

Officiella återförsäljare av märken som Adobe, Autodesk, Maxon, Chaos Group, Ultimaker, MakerBot och Formlabs.

Skaffa Substance 3D Collection idag

Skaffa din licens till Substance 3D Collection före den 3 juni från Adobe-certifierade återförsäljaren Creative Tools och få upp till 30% rabatt. 

Adobe Substance 3D Collection ger företag ett kraftfullt och uppkopplat verktygsset för att skapa 3D-innehåll med kompromisslös detaljrikedom och realism, från asset creation till scendesign och rendering.

1 licens för Substance 3D Collection

77 62 / månad
  • Spara ca. 20% vid köp av 1 ny licens före den 3 juni 2022.

2 licenser eller fler för Substance 3D Collection

77 54 / månad per användare
  • Spara 30% vid köp av 2 eller fler nya licenser före den 3 juni 2022.