fbpx

Upptäck de senaste och kommande funktionerna i Substance-apparna

Gratis webinar | Inspelning från den 31 maj 2022

Vad handlar webinaret om?

I denna praktiska demosession visar vi dig det senaste innehållet och nya uppdateringarna i Substance 3D Collection. Vi avslöjar också några nya funktioner som kommer senare i år.

Detta webinar ägde rum den 31 maj 2022. Live-deltagare fick sina frågor besvarade av Laurens Corijn (Lead Technical Artist i Substance by Adobe-teamet). 

Webinaret är på engelska.

Föreläsare

Laurens Corijn
Lead technical artist i Substance by Adobe-teamet

Laurens är Lead Technical Artist på Adobes 3D&I-division med över 10 års erfarenhet av 3D-teknisk konst och texturering. 

Efter att ha undervisat i 3D på Howest University och ett antal år i videospelsbranschen, har han fokuserat på texturering med hjälp av verktygssviten Substance. 

Nuförtiden skapar han tutorials, skriver dokumentation och hjälper professionella användare att förbättra sina Substance-färdigheter med fokuserad undervisning.

Webinar hålls av Creative Tools

Hårdvara och mjukvara med fokus på 2D och 3D
Officiella återförsäljare. Brett utbud. Betala mot faktura.

Creative Tools erbjuder ett brett utbud av mjukvara och hårdvara för 2D- och 3D-kreatörer. Våra kreativa kunder skapar bl.a. världsberömda spel, filmer, VFX-effekter, arkitektur och produktdesign med hjälp av de produkter vi levererar. 

Med lång erfarenhet i branschen, är vi en pålitlig leverantör som förenklar licenshanteringen, erbjuder flexiba betalvillkor och fri teknisk support.

Officiella återförsäljare av märken som Adobe, Autodesk, Maxon, Chaos Group, Ultimaker, MakerBot och Formlabs.

Skaffa Substance 3D Collection idag

Skaffa din licens till Substance 3D Collection från Adobe-certifierade återförsäljaren Creative Tools. 

Adobe Substance 3D Collection ger företag ett kraftfullt och uppkopplat verktygsset för att skapa 3D-innehåll med kompromisslös detaljrikedom och realism, från asset creation till scendesign och rendering.