fbpx
Featured Video Play Icon

V-Ray 5 for SketchUp ute nu

Idag släpptes nya V-Ray 5 for SketchUp med många nya förbättringar och funktioner. Den nya versionen av den professionella renderaren för SketchUp låter dig göra mer med dina renderingar än någonsin förut.

Se din design i realtid med V-Ray Vision*. Belys scener automatiskt med Light Gen. Ändra ljussättningen i dina renderingar på ett ögonblick med Light Mix. Och finjustera och färdigställ dina bilder utan en separat app.

Realtidsrendering kommer till V-Ray

Med V-Ray Vision* kan du visualisera dina designs i realtid under tiden du arbetar i SketchUp. Flytta runt din modell, applicera material, ställ in belysning och kameror – allt i en realtidsvy av din scen.

*V-Ray Vision för Mac-användare följer inte med i denna första release av V-Ray 5 for SketchUp. Stöd för Mac-användare kommer i senare release.

Skaffa V-Ray 5 for SketchUp idag

Köp din licens till V-Ray 5 for SketchUp i vår webbutik redan idag. På produktsidan kan du välja att köpa ny månads-, års- eller permanent licens. Om du redan har en permanent licens av V-Ray Next for SketchUp, kan du uppgradera den till ett uppgraderingspris för att ta del av alla de senaste funktionerna som tillkommer i version 5. Vi säljer kommersiella licenser, studentlicenser och lärarlicenser. Officiell partner till Chaos Group.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *