fbpx
Vad är nytt i Marvelous Designer version 11?

Vad är nytt i Marvelous Designer version 11?

En ny version av Marvelous Designer – industristandardverktyget för tygsimuleringhar nu släppts! Versionen adderar nya funktioner som syftar till att förbättra tygdesign- och tygsimuleringsarbetsflödet. I Marvelous Designer 11 är processen ännu enklare och effektivare.

Nytt i Marvelous Designer 11: Uppdateringar av användargränssnittet

Användare kan nu ställa in en arbetsyta och verktygsuppsättningar enligt deras önskemål. Det är nu möjligt att anpassa fönsterlayouter och använda flera lägen samtidigt i olika 3D-fönster. Dessutom kan dina mest använda verktyg nu visas från menyfälten och placeras fritt runt din skärm.

Nytt i Marvelous Designer 11: Retopology-förbättringar

Nytt i version 11 är Retopology ”Ghost Points” som tillåter användare att fästa sin specialritade topologi till tidigare ritad topologi över sömnadsrelationer. Detta ser till att hörn i sömmarna passar perfekt. Dessutom har verktyget Patch Topology lagts till som gör det möjligt för användare att snabbt blockera även topologi i rektangulära eller triangulära patchar med satta uppdelningar.

Nytt i Marvelous Designer 11: Partial Solidify

Selects part of meshes with the brush tool, so that those selected sections will remain solidified during simulation. This allows the user to keep wrinkles details they like in one area, while styling other areas.

Välj en del av maskorna med penselverktyget så att de valda sektionerna förblir stela under simuleringen. Detta gör att användaren kan behålla rynkor som de gillar i ett område, samtidigt som de stylar andra områden.

Nytt i Marvelous Designer 11: Store

Plagg från butiken finns nu att köpa eller ladda ner från Marvelous Designer (endast Windows).

Nytt i Marvelous Designer 11: Uppdateringar av animeringsgränssnittet

Animationsredigeraren finns nu längst ner i användargränssnittet och kan anropas med en uppåtvänd triangel. Animationsredigeraren inkluderar nu också bildhastighet och uppspelningsalternativ, så att användare kan förhandsgranska sin plagganimering med den avsedda bildhastigheten före export.

Vill du börja använda Marvelous Designer?

Skaffa din licens i vår webbutik idag! Vi är en auktoriserad återförsäljare av Marvelous Designer, och ger dig ett flertal fördelar vid köp av oss. Lär känna oss på www.creativetools.se/about-us.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *