fbpx
Vår VD är nominerad till titeln Årets Entreprenör

Vår VD är nominerad till titeln Årets Entreprenör

Foto: Joakim Leihed.

Vi på Creative Tools är så stolta och glada över att kunna presentera att vår VD – Malin Enting – är en av tre som blivit nominerade till titeln ”Årets entreprenör” i Halmstads kommun.

Halmstads kommun har äntligen presenterat vilka som blivit nominerade till årets näringslivspriser. Vår VD – Malin Enting – har chansen att ta hem utmärkelsen ”Årets entreprenör”.

Titeln tilldelas en person som betyder mycket för det lokala företagets tillväxt och utveckling, något som vi medarbetare verkligen tycker passar in på Malin. Och förutom det, är hon en fantastisk eldsjäl och vän. Så här lyder motiveringen:

”Malin Enting nomineras för att hon i en bransch med snabb utveckling målmedvetet har hittat smarta vägar för att skapa tillväxt och trygghet i bolaget”.

Halmstads kommun

Vi i teamet på Creative Tools håller alla våra tummar och tår för att Malin tar hem en mycket välförtjänt förstaplats. Stort grattis till nomineringen!

Malin är en av tre som nominerats

De andra två som nominerats till utmärkelsen är Ola Andrée på Scandtap AB och Helena Barany på Halmstads Delivery AB. Stort grattis till er också!

När presenteras vinnaren?

Prisutdelningen sker den 10 juni på Hotel Tylösand, i anslutning till den stora internationella golftävlingen Volvo Car Scandinavian Mixed. Då presenteras vinnaren.

Läs mer om nomineringen och prisutdelningen på Halmstads kommuns webbsida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *