fbpx
Vinn 3D-skrivare och SketchUp Pro-licens i Musikhjälpen

Vinn 3D-skrivare och SketchUp Pro-licens i Musikhjälpen

Årets tema för Musikhjälpen – För en värld utan barnarbete– ligger oss på Creative Tools varmt om hjärtat. Därför har vi valt att sponsra Oskar Snickrars bössa med två priser: en Flashforge Adventurer 4 3D-printer och en ettårig SketchUp Pro-licens.

Bössan ligger just nu med på Topp 10-listan med hela 165.655 kr insamlat. Med våra priser i potten hoppas vi kunna hjälpa till att öka beloppet ännu mer!

Alla som bidrar är med i utlottningen av massor av priser!

Förutom priserna från oss på Creative Tools, får vinnaren (som lottas ut bland de som bidrar i insamlingen) även en personlig kurs i SketchUp Pro av snickaren Filip Berti. Inte nog med det, i Instagram-inlägget nedan presenteras hela listan av priser som ligger i potten i Oskar Snickrars insamling. Visst är det en imponerande pott?

Var med och bidra till insamlingen du också – så har du chansen att vinna allt som Oskar Snickrar presenterar i inlägget ovan. Visst blir man sugen på att delta? Och glöm inte: oavsett om du vinner eller inte, så är du som deltar i insamlingen med att bidra till att fler barn får vara just barn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *