fbpx

Delta i vårt kommande webinarie New Relic: Full Stack Observability for the Gaming Sector där vi kommer att diskutera hur full stack observability kan erbjuda den optimala lösningen för övervakning och hantering av utmaningar inom spelbolag.

Vad kommer jag lära mig?

Under denna session kommer vi att ge en översikt över New Relics full stack observability-plattforms funktionalitet och möjligheter, samt visa var och hur vi har skapat betydande värde för våra befintliga och nya spelbolagskunder över hela världen.

Missa inte denna möjlighet att lära dig av experter och utforska fördelarna med full stack observability för spelindustrin. 

Denna session passar perfekt för kommersiell och teknisk personal från spelbolag.

Vilka är talarna?

Campbell Ferrier

Principal Parner Development Manager,
New Relic

Rajiraj NoonHiyil

Partner Servies Aschitect – EMEAD

Zubin Thoma

Senior Partner Solutions Architect – EMEA

 

Om New Relic

New Relic är en molnbaserad programvaruanalysplattform som ger realtidsinsikter i prestandan hos webb- och mobilapplikationer, infrastruktur och kundupplevelse.

Med New Relic kan företag övervaka och förbättra prestandan hos sina digitala erbjudanden, felsöka och lösa problem samt optimera användarupplevelser.

Om hosten för webinariet

Detta webbinarium arrangeras av Creative Tools – Skandinaviens största återförsäljare inom media och entertainment. Vi är en fullserviceleverantör och huvudkontakt för alla dina 2D- och 3D-behov och erbjuder programvara och hårdvara från ledande varumärken som Autodesk, Artec, Adobe, Chaos Group, Formlabs, Maxon, MakerBot och Ultimaker.